fbpx
 

UpdatesHvorfor drone-foto og -video?

2. januar 2020by CarstenRKrogh

Hvordan skiller du dig ud?

Jeg snakkede for nylig med en god bekendt i byggebranchen. Det viste sig, at han ind imellem både bliver stillet spørgsmål omkring den faktiske udlægning af byggepladsen, men også historien fra byggemodning til nøglefærdigt byggeri.

Lidt den samme snak med en ejendomsmægler viser også en interesse for at kunne ”se tingene lidt fra oven”. Ikke kun som et detail-overblik, men også som en meget kundevenlig præsentation af den pakke, man har til salg.

3 eksempler:

  • Et eksempel på, hvordan et byggeri kan dokumenteres kunne være en fastlagt rundflyvning over byggeområdet med faste intervaller, f.eks. ugentligt, til sidst samlet i en video, der dokumenterer alle byggeriets faser.
  • En anden måde at se tingene på, kunne være et sommerhus til salg i naturskønne omgivelser, hvor de vanlige billeder i plan med huset ikke rigtigt yder det retfærdighed. Her kan en droneflyvning med både foto og video være den løftestang, der lige sørger for at huset nu ser helt rigtigt ud, midt i lyng og klitter, med solen bag og havet foran – med lidt perspektiv på.
  • Læg dertil de muligheder, der opstår, hvis forsikringen eller boligselskabet har brug for en inspektion af vinduer, tagarealer og lignende, der er svært tilgængelige. Her vil dronen være det oplagte alternativ til lift og kran. Dels kan den indsættes med kort varsel, dels kan opgavestiller selv følge med på skærm ved siden af droneføreren, og bede om detaljer på områder, der ikke var i spil i første omgang.

Samlet set kan fotos og video via drone være en både enkel og meget dynamisk måde for dig at få de visuelle virkemidler, du har ønsker dig i hverdagen, uanset om du har brug for overblikket, detaljen eller historien.

Har du fået lyst til at høre mere om, hvordan en drone kan lette dine opgaver, er du velkommen til at kontakte os på www.CiRKuit.dk eller info@CiRKuit.dk for en videre snak omkring indhold og forventninger.

Vi varetager opgaven fra planlægning, indmelding til myndigheder, evt. tilladelser, udførelse af flyvningen og overdragelse af materialer. Er der brug for post-produktion, kan vi også tilbyde dette gennem partnere.

https://www.cirkuit.dk/wp-content/uploads/2019/12/CiRKuit-Logo.jpg
Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing. Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate testing.

SUBSCRIBE NOW

    Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms.